via deze website komt u meer te weten over de behandeling van littekens en de Dermatix® producten, zoals  Dermatix® Silicone Gel, Dermatix® Silicone Sheet Clear en Fabric.

Behandelen met Dermatix

WELKOM OP DERMATIX.BE

Littekens kunnen niet alleen ontsierend zijn maar ook een invloed hebben op het zelfvertrouwen. Gelukkig hoeft u niet langer te wachten totdat ze op een natuurlijke manier vervagen. U kan er voortaan iets aan doen!
 

Dermatix verzacht littekens, maakt ze gladder, elastischer en minder zichtbaar. Dermatix is een behandeling op basis van siliconen, doeltreffend en gemakkelijk te gebruiken. Dermatix is geschikt voor oude en recente littekens.  

DERMATIX SILICONENGEL

Dermatix® is verkrijgbaar als een transparante siliconengel om littekens effectief te verminderen of te voorkomen. 

De gel is ideal voor zichtbare plaatsen op het lichaam zoals het aangezicht of de hals.

DERMATIX SILICONENPLEISTERS CLEAR

Dermatix® siliconenpleisters zijn zeer dun, waardoor de huid goed kan ademen en er minder kans is op irritatie. De pleisters zijn flexibel en kunnen makkelijk meebewegen met het lichaam. De transparante pleisters en vooral ideaal voor de onbedekte huid.

DERMATIX SILICONENPLEISTERS FABRIC

Dermatix siliconenpleisters Fabric zijn pleisters met een zijdezacht toplaagje. Door het zachte oppervlak kan kleding makkelijk over de pleister heen schuiven.